It seems you're using an unsafe, out-of-date browser. CLOSE(X)

ZZPer@Bouwdiensten

NBBU HELPT ZZP’ERS AAN DUIDELIJKHEID MET KWALITEITSKEURMERK

Bemiddelaars van zelfstandigen kunnen zich voortaan met een nieuw keurmerk op kwaliteit onderscheiden. Dankzij het keurmerk, ontwikkeld door branchevereniging NBBU, weten zzp’ers en opdrachtgevers bij wie ze terechtkunnen voor correcte zzp-bemiddeling. Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van zzp-bemiddelaars juist en betrouwbaar is, richting zelfstandige én opdrachtgever.

Veel opdrachtgevers regelen de inhuur van zzp’ers via een bemiddelaar, maar de kwaliteitseisen van de dienstverlening waren tot dusver onduidelijk. De NBBU startte daarom in april 2016 een pilot om certificering voor bemiddeling van zelfstandigen te ontwikkelen. De bedrijven die hieraan deelnamen, mogen zich nu als gecertificeerde zzp-bemiddelaars profileren en het nieuwe keurmerk gebruiken.

Voordelen voor zzp’er én bemiddelaar

Een bemiddelaar legt het contact tussen een zzp’er en een opdrachtgever. Hij brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bemiddelaars kunnen zich met het keurmerk op kwaliteit onderscheiden, maar ook voor zzp’ers biedt de certificering voordelen. Zo weet een zzp’er dat hij of zij zaken doet met een goede bemiddelaar, die zijn financiën op orde heeft en bijvoorbeeld zorgt voor een juiste facturatie namens de zzp’er.

Bouwdiensten B.V. is in het bezit van dit Keurmerk.

Wat u van ons kunt verwachten.

Wij houden de contracten op orde tussen u en de ZZP`er, per project. Deze contracten zijn door de Belastingdienst goedgekeurd! Wij maken maximaal 2 contracten per week. De zzp`er kan op 2 projecten per week in gezet worden. Mocht er een derde project in dezelfde week zijn dan berekenen wij een extra fee voor het maken van het volgende contract. (kosten € 47,50 per extra contract)

Wij factureren overzichtelijk met bijvoorbeeld alle zzp`ers op 1 factuur, of op aanvraag per project. Daarin hanteren wij een redelijke betaaltermijn.

Wij sluiten een bemiddelingsovereenkomst met de ZZP`er. U kunt op deze pagina een voorbeeld van de bemiddelingsovereenkomst downloaden.

De zpp`er betalen wij binnen drie dagen, na factuur datum, bij akkoord opdrachtgever. De factuur dient wekelijks voor maandag 12.00 uur aangeleverd te zijn.

De bemiddelingsfee is € 3.00 per gewerkt uur.

Voor meer informatie kunt u mailen zzper@bouwdiensten.nl

Kijk ook op:

 

Call Now Button