It seems you're using an unsafe, out-of-date browser. CLOSE(X)

 

 

Bouwdiensten

 

Bouwdiensten is opgericht door Wietze van der Molen, nadat hij eerst een periode van twee en een half jaar als zelfstandig intermediair via een uitzendbureau medewerkers in de salarisverwerking ondergebracht had.

Na deze goede leerschool was het tijd om als volledig zelfstandige uitzendorganisatie verder te gaan. Dit heeft geresulteerd in het ontstaan van het bedrijf zoals het er nu staat. En we bouwdiensten door!

Bij Bouwdiensten start je als medewerker met een fase 1 en 2 contract zonder uitzendbeding. Na vier weken voor ons gewerkt te hebben, kun je gebruik maken van de kortingen die we voor jou als medewerker beschikbaar hebben.

Ook vinden wij het sporten belangrijk, en daarom is Bouwdiensten B.V. de samenwerking aangegaan Lawi Sportswear – www.lawishop.nl.
Lawi Sportswear heeft een ruim en gevarieerd aanbod van Custom Made producten voor onder andere wielrennen, mountainbiken, hardlopen, triatlon, schaatsen en inlineskaten. Doordat de producten in verschillende pasvormen verkrijgbaar zijn kunnen wij iedere sporter een passend product aanbieden. Elke medewerker van Bouwdiensten B.V. krijgt bij het bestellen van een set (sportkleding) het shirt van ons cadeau. (De prijslijst en het ontwerp is in de download bijgevoegd op deze pagina).

Verder plannen we tijdens je eerste contract je loopbaan bij ons. 72 weken(fase 1 & 2) waarna je een contract krijgt voor bepaalde tijd alvorens je bij ons in vaste dienst kunt komen. Zie ook vastemedewerker en opleidingen.

Kijk ook op: