Bouwdiensten

 

Bouwdiensten is opgericht door Wietze van der Molen, nadat hij eerst een periode van twee en een half jaar als zelfstandig intermediair via een uitzendbureau medewerkers in de salarisverwerking ondergebracht had.

Na deze goede leerschool was het tijd om als volledig zelfstandige uitzendorganisatie verder te gaan. Dit heeft geresulteerd in het ontstaan van het bedrijf zoals het er nu staat. En we bouwdiensten door!

Bij Bouwdiensten start je als medewerker met een fase 1 en 2 contract zonder uitzendbeding. Na vier weken voor ons gewerkt te hebben, kun je gebruik maken van de kortingen die we voor jou als medewerker beschikbaar hebben.

Te denken valt aan www.deboerdrachten.nl, waar wij een forse korting voor jou bedongen hebben op alle artikelen en waar je voor een budget werkkleding en werkschoenen kunt bestellen. Ook krijg je op www.adviesnetnederland.nl korting op je hypotheekadvies en op verzekeringen (zie voor meer informatie de download bijgevoegd op deze pagina).

Al tijdens je eerste contract plannen we je loopbaan bij ons, 72 weken daarna krijg je een contract voor bepaalde tijd alvorens je bij ons in vaste dienst kunt komen. Zie ook vastemedewerker en opleidingen.

Kijk ook op: